BioMedical GHEE, 450 ml

Kód: 14326.0
Neohodnotené
Značka: Biomedical
€10,90
Vypredané
Položka bola vypredaná…

BioMedical Ghee je koncentrovaný zdroj vitamínov rozpustných v tukoch, vrátane vitamínov A, D, E a K2. Obsahuje kyselinu maslovú (butyrát).

Detailné informácie

Darček zadarmo
Darček zadarmo
Pre každú objednávku v hodnote viac ako 20 €
Doručenie už do 24 hodín
Doručenie už do 24 hodín
Pri objednávkach vytvorených do 11:00
Doprava Zadarmo
Doprava Zadarmo
Pri nákupe nad 80 €
Bezplatné vrátenie tovaru
Bezplatné vrátenie tovaru
Bezplatné vrátenie tovaru

Podrobný popis

BioMedical GHEE

BioMedical Ghee je maslový tuk (topené maslo, prepustené maslo, vyčistené maslo), ktorý vzniká veľmi pomalým a šetrným topením masla, až pokým sa neodparí voda a neoddelí  laktóza a kazeín.

Benefity Ghee

  • Ghee je bohaté na mastné kyseliny so stredne dlhým reťazcom (MCT), ktoré sa podobne ako uhľohydráty absorbujú priamo do pečene a metabolizujú do podoby energie.
  • Zdroj konjugovanej kyseliny linolovej (CLA) - mastná kyselina, ktorú poznáme napr. v spojitosti s úbytkom hmotnosti.
  • Koncentrovaný zdroj vitamínov rozpustných v tukoch, vrátane vitamínov A, D, E a K2 - keďže objem sa zníži, koncentrácia týchto vitamínov sa zvyšuje.
  • Ghee obsahuje kyselinu maslovú (butyrát), esenciálnu mastnú kyselinu s krátkymi reťazcami.

Nutričné hodnoty

Výživové údaje v 100 g
Energetická hodnota 3 700kJ/883kcal
Bielkoviny 0g
Sacharidy 0g
z toho cukry 0g
Tuky 99,9g
z toho nasýtené mastné kyseliny 67,4g
Soľ 0g

Použitie Používa sa na pečenie, varenie a vyprážanie, alebo len tak samotné – ako nátierka na pečivo.

Zloženie: maslový tuk (min. 99,3%).

Alergény: Výrobok môže obsahovať stopy mlieka.

Upozornenie! Zmena konzistencie pri vyšších teplotách, nie je závadou výrobku. Výrobok sa nesmie používať ako náhrada rozmanitej stravy. Uchovávajte mimo dosahu malých detí. Je potrebné si uvedomiť, že stupeň intolerancie laktózy je u každého individuálny a preto je pred konzumáciou Ghee vhodná konzultácia s Vašim lekárom.

Skladovanie Skladujte v suchu, mimo priameho slnečného žiarenia pri teplotách 5-20°C. Nevystavujte mrazu a vlhkosti.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Bezpečnostná kontrola